Ukrepi za preprečevanje širjenja korona virusa

Za zaščito sodelavcev in poslovnih partnerjev, smo zaradi nevarnosti epidemije, ki jo povzroča korona virus, v našem podjetju uvedli naslednje varnostne ukrepe.

SPREMENJEN NAČIN POSLOVANJA

Spoštovani poslovni partnerji in cenjeni kupci, obveščamo vas, da so od ponedeljka 20.4.2020 naše trgovine v maloprodaji ponovno odprte.

Obiščite nas lahko v poslovnih enotah Kranj, Ljubljana, Maribor, Slovenja vas pri Ptuju. Opomnili vas bi pa vseeno radi, da je še naprej potrebno upoštevati navodila za preprečevanje morebitnih okužb.

Zaradi vaše in naše varnosti vas prosimo, da ob vstopu v poslovalnico se obvezno zaščitite z zaščitno masko in rokavicami, ki jih prinesite s seboj in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in za upoštevanje navodil.

Ekipa Meltal IS d.o.o.

V podjetju Meltal IS d.o.o. smo že v četrtek, 13.3.2020, sprejeli interne ukrepe in omejili vstop v vse prodajne in skladiščne prostore na vseh lokacijah podjetja.

- Pri dostavi materiala in pri prevzemu naročenega materiala je vstop v območje podjetja Meltal omejen in dovoljen samo posamično, ob dovoljenju naših zaposlenih.

- Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke, zaščitne rokavice, obrazno masko in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 2 m.

- Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta izven našega podjetja.

Možna je tudi organizacija dostave s strani Meltal IS d.o.o., vendar opozarjamo, da smo glede dostave z lastnimi vozili omejeni.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in za upoštevanje navodil.

Ekipa Meltal IS d.o.o.

In še naši interni varnostni ukrepi iz dne, 13.3.2020:

Za zaščito sodelavcev in poslovnih partnerjev, smo zaradi nevarnosti epidemije, ki jo povzroča koronavirus, v našem podjetju uvedli naslednje varnostne ukrepe.

Protokol pri izdaji blaga:

  1. Partnerji/kupci, ki pridejo prevzeti že pripravljeno naročilo.

- Kupci se morajo ustaviti pri vratarnici, kjer povedo ime kupca in odgovornega tržnika za uskladitev naročila, ki ga je potrebno pripraviti.

- Kupec počaka pred vratarnico dokler material za naklad ni pripravljen in mu da vratar dovoljenje za vstop na prostore podjetja.

- Ko je naročilo pripravljeno, se naklad izvrši izven dvorišča podjetja (če je to fizično možno), kjer se preda v podpis dobavnico.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in za upoštevanje navodil.

Ekipa Meltal IS d.o.o.

Prenesi svoj bon