Nov upogibni stroj Variobend

S ponosom vam predstavljamo novo pridobitev našega upogibnega centra Metrapan in sicer gre za najsodobnejši avtomatiziran obojestranski upogibni stroj priznanega proizvajalca Variobend.

S ponosom vam predstavljamo novo pridobitev našega upogibnega centra Metrapan in sicer gre za najsodobnejši avtomatiziran obojestranski upogibni stroj priznanega proizvajalca Variobend. Najsodobnejši stroji in oprema zagotavljajo najvišjo kakovost, natančnost in hitrost proizvodnega procesa.

S pomočjo najsodobnejše tehnologije in najnovejše programske opreme Variobend 4.0 omogoča hitro in enostavno preoblikovanje pločevin in sicer pocinkana pločevina do debeline 1.5 mm in aluminij do debeline 2.00 mm.

Odlikujejo ga naslenje tehnične lastnosti in sicer: Delovna dolžina: 6.400 mm; kot krivljenja: 145°; delovna globina: 1.250 mm; dolžina stroja: 7.220 mm; smer upogibanja: obojestransko (gor in dol).

Tako imamo v upogibnem centru Meltal poleg najnovejšega in najsodobnejšega upogibnega stroja Variobend na voljo še tri sodobne CNC upogibne stroje proizvajalcev Jorns in SAS, s katerimi v PE Kranj, PE Maribor in PE Slovenja vas pri Ptuju, skrbimo za hitro izdelavo standardnih in nestandardnih oblik obrob, slemen, snegolovov, profilov, polic, oglatih žlebov,...

Več o upogibnem centru Meltal si lahko preberete tukaj (klikni).

Prenesi svoj bon