Klasično odlična rešitev za stanovanjske in industrijske objekte

Podjetje Meltal je s svojim znanjem in izkušnjami v sodelovanju z dvema od največjih proizvajalcev kovinskih strešnih in fasadnih panelov na svetu razvila lastno blagovno znamko strešnih in fasadnih kovinskih panelov Metrapan.

Podjetje Meltal je s svojim znanjem in izkušnjami v sodelovanju z dvema od največjih proizvajalcev kovinskih strešnih in fasadnih panelov na svetu razvila lastno blagovno znamko strešnih in fasadnih  kovinskih panelov Metrapan. Gre za zelo prilagodljive rešitve, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti. Ker vam želimo ponuditi celostno rešitev, smo v svojo ponudbo uvrstili tudi pvc in alu okna in vrata  Piva. Okna in vrata Piva so idealna za vgradnjo v vse vrste kovinskih fasadnih in stenskih panelov različnih debelin in profilacij. V kombinaciji s kovinskimi stenskimi in fasadnimi paneli  Metrapan predstavljajo celostno rešitve za kvalitetno, hitro in cenovno ugodno gradnjo.

Metrapan paneli – Nadstandardna kakovost po najboljši ceni

Naj vas ugodna cena ne zavede. Strešni, fasadni in stenski kovinski paneli Metrapan so odlična izbira, ki prinaša vrsto prednosti.

 

  1. Narejena da zdrži

Vsi paneli so izdelani iz pocinkane barvane pločevine, dobavljive v različnih debelinah. Debelina pločevine 0,6 mm zagotavlja visoko nosilnost, zaščito pred poškodbami in ekstremnimi vremenskimi razmerami. Pri tem je treba poudariti, da nanos cinka z 275 g/m2 sodi v najvišji kakovostni razred. Višji nanos cinka nudi večjo zaščito proti prerjavenju pločevine in s tem daljšo življenjsko dobo kritine. V to smo tako prepričani, da vam nudimo kar 10 letno garancijo na prerjavenje.

  1. Posebna HD granite barva za dodatno zaščito vaše strehe

Metrapan strešni paneli imajo edini v Sloveniji 25 mikronov nanosa posebne HD granite barve, kar strehi zagotavlja visoko UV obstojnost in dodatno zaščito pločevine, ki dodatno podaljša življenjsko dobo kritine. S HD granite barvo vam celo sam proizvajalec pločevine nudi dodatno garancijo tudi na obstojnost barve in garancijo na razslojevanje le te. Tako z največjim nanosom zaščitne plasti cinka, kot specialno HD granite barvo zagotavljamo nadstandardno kvaliteto Metrapan strešnih panelov.

  1. Streha in fasada, ki tudi izolira

V sklopu prodajnega programa Metrapan lahko izbirate med najrazličnejšimi izolativnimi strešnimi in fasadnimi kovinskimi paneli z debelino izolacije od 10 mm pa vse do 240 mm. Izbirate lahko med različnimi vrstami izolativnih materialov:

- PIR (poliuretansko polnilo, ki se uporablja za vgradnjo v javne objekte in se klasificira kot B s2 d0)

- PUR (poliuretansko polnilo)

- MINERALNA VOLNA ( zagotavlja odpornost na ogenj REI in EI)

Pri fasadnih in stenskih kovinskih panelih Metrapan lahko, kar se tiče montaže, Izbirate med vidnimi in nevidnimi vijačenje.

  1. Vedno na zalogi in po meri

Za vas imamo vsak trenutek na zalogi med 45.000m2 in 50.000m2 Metrapan strešnih in fasadnih kovinskih panelov. Izbirate lahko med 40 različnimi debelinami, barvami ali izvedbami. Na lastni razrezni liniji vam panele v enem do največ treh delovnih dneh razrežemo po vaši meri. Poleg panelov boste pri nas dobili tudi vse potrebno za dokončno montažo strehe in fasade, kot so vijaki, jahači, tesnila, žlebovi, cevi, unikatno izdelane obrobe na naših upogibnih linijah, silikoni, paroprepustne folije, strelovodni sistemi, …

  1. Primerna za individualno gradnjo in gradnjo gospodarskih objektov

Z nadstandardno kvaliteto in širokim sprektrom različnih modelov, so Metrapan strešni in fasadni kovinski paneli primerni tako za vse vrste individualnih gradenj, kot seveda za gradnjo gospodarskih objektov vseh vrst. Z Metrapan kovinskimi strešnimi paneli smo prekrili že preko 6.000.000 m2 streh in fasad individualnih ter večstanovanjskih objektov, garaž, nadstreškov, gospodarskih poslopij, industrijskih hal, logističnih centrov, hladilnic,….

Več o kovinskih panelih Metrapan si poglejte na naših spletnih straneh.

Strešni paneli Metrapan

Fasadni paneli Metrapan

 

PIVA okna in vrata – Idealna rešitev za panelno gradnjo z Metrapan paneli

V podjetju Meltal vam nudimo celostne rešitve, zato smo v svoj prodajni program vključili tudi ponudbo PVC in ALU vrat in oken Piva, ki prinašajo vrsto prednosti pri gradnji industrijskih objektov s kovinskimi paneli Metrapan. Gre za novost na Slovenskem trgu.

  1. Vgradnja v različne debeline panelov

Okna in vrata PIVA so inovativna rešitev za vgradnjo v vse vrste kovinskih panelov različnih debelin. Tako boste lahko vedno izbrali najbolj optimalno rešitev za vas. V kolikor potrebujete pri izbiri kakršno koli pomoč pri iskanju tehničnih rešitev smo vam vedno na voljo.

  1. Gradite hitreje

Kovinske panele Metrapan vam izdelamo po vaši meri, vanje pa po potrebi že v proizvodnji vgradimo tudi okna in vrata Piva.  Tako pripravljeni paneli omogočajo hitro in enostavno montažo. Paneli z vgrajenimi okni in vrati prinašajo kar 80 % hitrejšo montažo.

  1. Gradite ceneje

Enostavnejša in hitrejša gradnja vam bo prinesla nižje stroške. Za vgradnjo oken in vrat PIVA ne potrebujete nobenega dodatnega materiala in dela, kar vašo gradnjo še dodatno poceni. Že v osnovi pa vam visokokvalitetne panele Metrapan ter okna in vrata PIVA vedno nudimo po zelo konkurenčnih cenah.

  1. Toliko kot potrebujete

Za okna in vrata lahko Izbirate med aluminijastimi ali PVC materiali, pri tem pa niste omejeni z najmanjšo ali največjo količino naročila in najmanjšo ali največjo mero. Rešitve najdemo tako za največje, kot najmanjše želje in enako se bomo potrudili tako pri enem ali tisoč oknih.

  1. Garancija 30 let

V Metrapan trgovini damo veliko na kakovost zato ima tudi stavbno pohištvo PIVA garancijo 30 let na brezhibno uporabo.

Oglejte si celoten prodajni program na: https://metrapan.si/si/produkti/#products4-okna-in-vrata-za-panelno-gradnjo

Prenesi svoj bon